Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎23:04. Heavenly Pop Hit




Jag äter upp mitt eget försprång. Om jag har tur
så hinner jag ifatt mig. Innan luften tar slut.

Innan jag sväljer mitt vakuum. Ja jag ska tugga mig
hem genom mörkret. Alldeles sönderkysst. Mörkret.




Fri vers av ulf olsson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 23:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En annan Ekelöv...gott gott !
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson