Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam stark.

Jag kommer ihåg när ni sa
Att jag var så stark
Den starkaste ni kände.
Att jag kunde hålla mig uppe
Även efter det där.
Om ni bara visste hur fel ni hade
Att min starkhet egentligen
Bara var en djup sköld
Som höll er borta från mig
Och gav mig chansen
Att gräva mig
Allt längre ner i mig själv.
Där inget längre var starkt
Där allt brakade ihop
Och jag föll.

Jag tror inte att jag själv riktigt
Kunde hänga med.
Det gick så fort och jag föll så hårt.
Hann inte stoppa mig själv.

Kunde. Inte. Själv.




Fri vers av tillfällighet
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-26 23:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men en stark dikt blev det av det,
säkerligen då även ett bestärkt jag, däri
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet