Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kyssarna tar slut


Vad ska man göra
Om kyssarna tar slut
När du inte mer säger saker som får mej att lystna
Får min kropp att bli het
Mina kinder att bli röda
Får delar av min kropp att spännas
Blodet att pulsera

Och det känns så svårt
Så ensidigt utan, respons
En smekning utan svar
Ett vänligt ord
Utan att få nåt tillbaka av
Vänlighet, ens

Och jag undrar
Jag funderar
Jag tänker
Vad
Är det som händer
Då är livet, slut
I alla fall vårt…. Tillsammans….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO