Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08:55. Hjälp




Någon borde spärra in mig. Spärra upp
mina käkar som en rävsax tuggar

luften omkring. Dagen är nymodig.
Fallen ur sig själv. Så urbota. Överjävla.

Dum. Blues.




Fri vers av ulf olsson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson