Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamvarg

glömde att du föddes i en stad
där skuggorna alltid var lite kallare
att du lekte ensam på öde prärier
för du hade redan spänt bågen
mot varenda hord
redan ridit
alla sårade djur

glömde att du härjade platser
som inte längre hade rum
för de kroppar du lämnade efter dig
bara rader av döda
som stämmer upp i sång
om det naturliga urvalet

att endast den starkaste överlever




Fri vers av Kyr
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-27 11:12



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Jäkla bra.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kyr