Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterskalv

du identifierar dig
i alla ansikten du möter
förstenar din lava
i alla konturer du bryter


var du utbrottet
som alltid fick livet att skälva
magman
som dränkte ditt grundvatten
och fick längtan i din gejser
att koka

nu
rullar du bort
som ett uttömt oväder
lämnar livet
med något enstaka efterskalv




Fri vers av Kyr
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-07 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kyr