Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska eller inte älska - det är frågan ...

Nu är allt över och förbi
Det som du hävdade var "Vi"
Det som du alltid sagt du aldrig ville lämna

Och alla gånger jag var rädd
Att inte duga ej bli sedd
Du alltid sa att; inget ont kunde Oss hända

För ingen älskade som du
Så djupt, så innerligt och purt
En sådan kärlek sa du; "Kan aldrig försvinna"

Du fick mig tro att det var sant
Så jag, jag trodde likadant
Emellan oss så skulle kärlek alltid brinna

Men nu är allt över och förbi
Nu finns ej längre något "Vi"
Ditt hjärta har du lämnat till en annan kvinna




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 606 gånger
Publicerad 2011-09-27 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio