Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt andra jag

Krävande, kvävande slukar hon dig
förintar din entusiasm
Fyller dig sedan med dövande spray
och gapskrattar ut i sarkasm

Ljugande, trugande sväljer hon allt
som finns inom dig utav ljus
Lämnar dig inte förrän allt är kallt
Hon lever i lustsläckta hus

Jag varnar dig, låt henne ej komma in
Lås dörren och göm dig, min vän
I henne så rymmer ett ondskefullt sinn
som kväver igen och igen ...




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 726 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 13:17



Bookmark and Share


  Knickedick
Ständig uppförsbacke, för visst släpper man in dessa andra jag, igen och igen. Befriande att se det i skrift att andra kämpar med samma sak
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio