Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde

Jag trodde så mycket
men visste så lite
Jag trodde att jag
kunde lita på dig

Att du var den stora
och eviga lyckan
Jag trodde du kände
detsamma för mig

Jag trodde visst också
att du kände smärtan
jag har i mitt bröst
sedan barndomens tid

Och att du förstod
det jag sörjer och saknar
Men trasighet ville du
ej kännas vid

Så allt det jag trodde
att du också kände
försvann i ett svep
i en hast, bara så

Jag trodde du ville
att hålla mig nära
istället så bad du mig
vända och gå




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 717 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-27 13:17



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
berör.
tack för att du skriver, och delar med dig.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio