Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är bara båg ...

Inget är på riktigt, älskling
allt är bara båg
Det jag trott var viktigt
har jag satt på nästa tåg

Allt är illussion, min vän
ingenting är sant
Känslorna jag hade
har jag slängt vid intets brant

Inget ska jag sörja
och inget vill jag se
Av kärleksdravlets smörja
jag betackar mig - olé




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 906 gånger
Publicerad 2011-09-27 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio