Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är evig ...

Alla år vi älskat
Allt vackert du har sagt
Fanns det ingen sanning
Bakom "den eviga kärlekens kraft"

Var det bara luft
Tomma ord och ingenting
Allt det vackra som du nämnde
Då du sa att du var min

Att du var min för evig tid
Att inget kunde störa oss
Men nu vill du inte ha mig
Så det var en lögn förstås




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 628 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 13:16



Bookmark and Share


  Knickedick
Att vara försmådd, man blir mindre än man förtjänar att vara.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio