Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativitet

Många strävar efter frihet och lycka
Andra efter pengar och makt
En del är nöjda med en varm hand att trycka
Behöver inte få så mycket sagt

Jag känner en som vandrar planlöst
i tiden, dag efter dag
Helt utan hopp, helt utan ro
Ständigt mer rädd och svag

När mina krafter inte räcker
till att ta tag i det jag får
Då bygger jag en mask som täcker
och skickligt döljer mina sår




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio