Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle jag ...

Vilket skämt - skulle jag - detta ynkliga kryp
Någonsin kunna kärleken nå
Ingen mask här i världen kan dölja "min typ"
Inte om jag så ljuger mig blå

Jag önskar så innerligt att få nå dit
Att få känna mig duglig och bra
Trots allt jag läser av "ond" statistik
Utav människor som haft det som jag

Och jag tänker då - Ska det nu vara så svårt
Att för en gångs skull bara må gott
Jag tycker jag redan har haft det rätt hårt
Med all jävla skit jag utstått

Fast jag vill det så gärna, jag VILL kunna tro
Att jag duger så bra som jag är
Har jag aldrig så här långt fått tillit att gro
Aldrig känt att nån håller mig kär

Så det är kanske så, som det sägs överallt
Att en trasa så vidrig som mig
Inte kan fånga värmen, för allt blåser kallt
Även då det känns stilla för dig ...




Bunden vers (Rim) av Tette Merio
Läst 627 gånger
Publicerad 2011-09-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tette Merio
Tette Merio