Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Dedicated to You

Jag såg en längtan i dina ögon
men en svarthet i din själ,
som förtärde allt - allt du en gång trott på eller känt till.
Min vän, så lyssna på mig:
- "Låt aldrig...
mörkret inom oss,
få segra."
Låt det inte få tag i dig och göra dig till sitt mörkögda barn.
Hoppet är det sista som lämnar en människa,
så ge ALDRIG någonsin upp!
Det är ditt liv, ditt välmående och dina drömmar
... som gäller.
Var stark, stå emot och segra.




Copyright © 2011 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-27 16:13



Bookmark and Share


  halsbloss
"Jag såg en längtan i dina ögon men en svarthet i din själ" - fyfan vad jag känner igen det...

Otroligt vackert skrivet och välformulerat!
2011-10-05

  Ninananonia VIP
Mycket bra..hoppfullt av ljus..
2011-10-01

  Let it go VIP
uppmuntrande ord som stärker i den dagliga kampen som inte får gå förlorad, tack
2011-09-27

  Coinriocht
Vackra, sanna ord. Det är bra att ha vänner som påminner en om det du skriver om =)
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP