Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duschen


somnar
i duschen
stående



och drunknar














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2011-09-27 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP