Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm analys eller verklighet


Natten blev så vacker

Många nätter har det hänt att jag drömmde
om samma sak
att jag cyklade som en galning med
ett stort troll där bak

Och månen bara skrattade
med sitt hånfulla leende
Jag var i en dröm men ändå så seende

Bara uppförsbackar och punka på mitt hjul
det var riktigt synd om mig
och inte alls något kul

Så plötslig stannar jag min cykel
och vänder mig om och ser
Trollet var nu borta
den fanns inte mer

Och hjulets punktering
var lagad det hände på ett kick
Natten blev så vacker och
nya värderingar jag fick

Jag vaknar med en lättnad
ingen ångest fanns nu kvar
Visst kan jag trösta mig och säga
att en dröm det bara var

Men nu så kan jag cykla
med en fantastisk fart
Visa mig bara vägen
för jag vet inte vart

Och det spelar ingen roll
Jag har tappat min kontroll
Men aldrig ska jag köra
omkring på stora troll




Fri vers av Spirit
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-01-09 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit