Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text jag hittade på för några dagar sedan! :)


Längtan

Värm det tomma intet
kom med händer av guld
lägg dem på min rygg
omfamna mig med dig
fyll mig med färg

Lämna mig inte här
ensam och blek
gråare för varje dag
längtandet tär på mig
jag faller långsamt ner

Värm mig nu
smek min kind
med dina guldiga händer
låt mitt huvud vila mot dig
se min färg bli skarp igen




Fri vers av filosofian
Läst 290 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-28 15:57



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Jag fylls av en innerlig känsla som värmer när jag läser dikten! Fint!
2011-10-08

  Bobby
Fint
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
berörande varm
2011-09-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
värmeskön diktning, härlig att läsa, inleva, att se.
2011-09-28

  Robin V
"se min färg bli skarp igen"

Så himla fint beskrivet! Du har talang :)
2011-09-28

  Shahla Haghi
Omfamna mig med dig, då kramen blir starkare. Tyckte om det. Tack
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian