Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer dig

Vi pratade om att falla tillbaks. Tillbaks.
För en sekund kändes allt som förut.
För en stund kände jag hoppet.
Hoppet om dig och mig. Du och jag. Oss. Vi.
Men jag vet att det inte blir så igen.
För du har någon annan där nu, istället.
Någon som passar dig mycket bättre. Någon bättre.
Bättre för dig. Ni är fina tillsammans, jag kan inte säga nåt annat, det vore fel.
Men obehaget av att se er tillsammans sätter sig som ett berg i magen.
Hela jag sjunker ner. Tung.
I en hög. Orkar inte bära mig längre.
Orkar inte hålla mig kvar.
Att se att det är Han som får ta i dig.
Röra vid dig. Älska dig, sådär. Sådär som jag gjorde, gör. Det krossar mig. Förlåt.
Nu finns du bara i drömmarna. Som innan, innan allting.
Det är drömmarna jag lever för. Drömmer.




Övriga genrer av Mexx
Läst 1197 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-01-10 00:20



Bookmark and Share


    susi
bästa texten :)
2006-08-04

  Emmsan..
Fint skrivet...... =)
2006-01-10

  Linasofia
Du är så duktig !! Redaktionens val å allt : )


Önskar bara att jag kunde göra något för dej.. så de skulle kännas bättre ... <33
2006-01-10

  Linasofia
Redaktionens val !! Du är så duktig vännen : )


Önskar bara att jag kunde göra något så de känns bättre .. <33
2006-01-10

  ClaraH
Älskling :) Vad bra du skriver ! <3
2006-01-10

  Karin Rosberg
mycket bra, så utlämnade och så igenkännande,visst är det smärtsamt, till och med att gå vidare..
2006-01-10

    ej medlem längre
väldigt djup,mycke smärta.. ..helt ärligt och öppen visar du vad du känner... Tack!!
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx