Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är slut


utan dig

jag har lärt mig att idag

inte ta nånting förgivet

dumt nog trodde faktiskt jag att vi

tillsammans skulle genom livet

för aldrig har väl något kännts så rätt?

du och jag, vi var som ett.

utan dig

ska vi föralltid ta adjö

då vill jag hellre dö

än tvingas leva ensam utan dig




Fri vers av Mexx
Läst 628 gånger
Publicerad 2006-02-28 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx