Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
homosexualitet - att älska är att älska oavsett


Homosexualitet - fördomarnas paradis

Fördomar - är det första som dyker upp i mina tankar. Direkt.
Varför ? - ja fan, det kan man undra sig
allt handlar om två människor , som älskar
älskar precis som andra
men andra gör som andra och bildar en bild av dessa, \"monster\".
dessa äckliga, vidgriga människor, som kan attraheras av samma kön - \"äckligt\".

äckligt för vadå?
jag blir så jävla trött på er, ER. ni som säger \"usch\" för att alla andra runtomkring gör det. FEGT! bara feghet. nej, det krävs MOD.
\"jävla bög\" används som nedlåtande ord bland oss ungdomar. tänk den dagen du inser att du kallat din absolut bästa vän för bög alla de gånger ni småtjafsat lite, under hela er uppväxt har han/hon fått utstå med dina nedlåtande ord. du har fångat din bästa vän inom murar, murar han eller hon inte klarar av att bryta igenom. allt på grund av dig. tänk när du står där, öga mot öga med din bästa vän.ni har vuxit, du har familj och barn och undrar varför i helvete din kompis inte ens anstränger sig för att inte vara singel hela livet? - och hon eller han säger det. tänk dig. eller ännu värre - du kan förstöra livet för honom/henne. för du skulle väl inte vilja tvinga dig att leva med någon av samma kön om du var hetero? nej aldrig i hela ditt liv att du skulle! tänk dig, så är det för oss. SÅ är det för oss, som inte får älska utan att bli hatade.


de kan inte få barn ihop utan måste adoptera en av alla dessa ungar som bor på gatan i Rio de Janeiro. uscha ja, hur kan de göra det? tänk dig, två pappor till ett och samma barn? nej fy.

Vadå \"fy\"?! Av vilken anledning skulle ett barn inte få en bra uppväxt med två pappor/mammor? för att en mamma/pappa är en självklarhet? för att den måste ha en kvinna/man att se upp till? lära sig av?
jamen - vet du? jag tror nog, att dessa män/kvinnor, kan se till att detta barn mår bättre, än det nånsin gjort borta i Rio. Nånsin. De kan nog se till att barnet har en kvinnlig/manlig förebild ändå.





äh, jag orkar inte sitta och klaga mer nu
jag vill bara styrka alla er - särskilt ungdomar
som är bi/homo-sexuella.

kom ihåg - det är klart som fan att ni ska älska den ni älskar
oavsett vad andra säger.

psst. ni har alltid mig på er sida ;D

pusshej - tack för mig.




Övriga genrer av Mexx
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 23:18



Bookmark and Share


    Mullle
Mycket bra skrivet, håller med !
2006-12-01

  VildLilja
Tack det var fint!
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx