Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria

Det har fan varit \"duOchjag\" längre än det varit \"duOchhan\".
vi har varit SÅHÄR nära varandra under en lång tid, SÅHÄR nära.
Vi har kysst varandra, vi har varit kära i varandra, så jävla kära.
men framförallt. vi har varit bästa vänner.

men nu, blir jag inte ens kallad vännen, eller gumman.
nu blir jag inte kallad nånting, inte ens \"jag älskar dig\" hör jag särskilt ofta, FÖRUTOM när jag säger det först. då får jag\" och jag dig\" eller \"jag älskar dig också\" till svar. det är det där korta i \"...och jag dig\" och det där OCKSÅ i \"jag älskar dig också\" som tar emot.

förut blev jag kallad ditt allt,
nu heter jag ingenting i din närvaro,
jag heter som jag heter för vem som helst, Maria.




Fri vers av Mexx
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-02-03 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx