Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J&N inte M&N


det är dom nu - inte vi nu

en kille, och en tjej
killen kan dra åt HELVETE! (förlåt)
tjejen är mitt liv.

du kommer aldrig - ALDRIG - lyckas älska henne
så mycket som JAG gör

aldrig så mycket




Övriga genrer av Mexx
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-01-30 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx