Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ber, hjälp mig, hjälp OSS: låt det bli VI två igen. Låt det.....


gråten är min när du gråter

Hur vill du ha det,
när du påstår att han är \"Den\"
och när du påstår att du saknar \"oss\"

hur vill du ha det,
vill du att han ska smeka din kind och torka bort tårarna när du gråter
eller vill du att jag ska göra som jag brukade - gråta åt dig
du vet att gråten är min när du gråter

hur vill du ha det,
vill du se honom i ögonen och säga - jag älskar dig
eller vill du se i mina ögon och inte behöva säga det
för du vet, jag känner hur din blick säger det - jag älskar dig

hur vill du ha det,
vill du att han ska se på dig och säga - åh, vad du är vacker
eller vill du att jag ska stå framför dig, blunda och säga - åh, vad du är vacker?

hur vill du - hur vill du fortsätta?




Fri vers av Mexx
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-02-05 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx