Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam, här utan dig.

Livets vägar är mörka utans tjärnornas ljus
havets vågor står stilla utan vindarnas sus
liksom löftet du gav mig som försvann i din sömn
utan ord utan varning som en illvillig dröm
och nu rasar hela världen som ett sorgefyllt hål
det enda jag begärde, det var tid för oss två.
Men jag är ensam, här utan dig.
Du kommer aldrig tillbaka
se, vad du gjort med mig.




Fri vers av Mexx
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-18 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx