Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över nu

Det är över nu
och 1000 kalla tysta dagar
En plats ett slut
Så släck mitt ljus
Över nu
Och ensam har jag dofterna kvar
Som ett tårögt barn
har du gjort mig svag
Det enda som gjorde mig till jag...




Övriga genrer av Mexx
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-02-02 23:36



Bookmark and Share


  Karin I
det påminner mig om en text till en sång, men vilken?
verkligen fint!
2006-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx