Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoism

Hellre ett liv i en skog
Med dej där man är gömd
Än ett liv bland alla
Där man är glömd

Hellre en solig morgon
Med ditt ljus
Än en solig morgon
Alla utom du

Hellre hundra tårar i min hand
Från dej
Än att du skrattar
I nån annans famn

Hellre hundra mil bort
Och jag vet var du är
Än att du är nära
men ändå inte här




Övriga genrer av Mexx
Läst 610 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-23 16:09



Bookmark and Share


    Wewill
vad bra ^^
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx