Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att tugga


har trasslat in mig
i mitt samvete

som en spindelväv
fastkletad i mitten

och jag ser
ett gigantiskt
rovdjur
komma balanserande
i min riktning

FÖRLÅT!
det var inte
som jag sa

jag ljög

jag ljög
tills jag trodde
på det själv

och tiden går
som bekant
inte att vrida
tillbaka

händelser som denna
går inte att göra ogjorda

ser små bananflugor
omkring mig
som svultit ihjäl

inte många proteiner
på deras kroppar

hon balanserar försiktigt
kommer närmre
och närmre

tills hon slukar mig

utan
att

tugga















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-09-28 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP