Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎22:39. Minnet Av Imorgon



Vissa nätter. Jag kan längta
efter dom redan långt efter att de gått.

Det kommande mörkret ska bli
en sådan hunger. Efter. Före. Som om tiden

verkligen finns. Som ett minne
av någon rå smärta

som alldeles strax ska slå till.




Fri vers av ulf olsson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-28 22:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
mycket svartare kan det knappast bli.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson