Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa för de små.


Vet ni vad som hände den dagen som jag tände.
Tommy han i 6A som jämnt tror han är bra.
Han nita en i trean han är ju verkligt sne ´ han.
Det var finska Pecka som knappt till magen räcka.
Det bara blixtra till jag kunde ej stå still.
’’Upp till nåt bevis din stora feta gris.’’
Sa jag och gaska upp mig för rädd det är jag ej.
Aldrig har jag haft en sådan himla kraft

När du kämpar för de små, och på deras sida stå.
Skall du bara framåt gå, och göra det du kan förmå.

’’Du som är så ful jag slår dig blå och gul.’’
Sa Tommy ganska störd denna dumma nörd.
´´Ja ta mig om du kan sa jag och sen försvann.
Tommy älga på försökte mig att nå.
Jag sprang med snabba steg Pecka hann iväg.
’’Kommer du ifatt? ’’ Tommy fick nu fnatt.
Ställde mig bak husknut hörde nu ett tjut.
Jag som är så klen satte fram mitt ben.

’’Du är inte klok din lilla fega snok.
Ge ditt sista skratt nu gör jag dig platt.’’
Sa Tommy full med skit i fejan var han vit.
En hundskit föll han i vilket söleri.
’’Hur skall jag bli platt?’’Sa jag med ett skratt
Du sitter ju i skiten och slår den som är liten.
Hjälp dom som är små så slipper du att få,
hundskit i din bak och ligga som ett vrak.




Fri vers av clo
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-09-29 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo