Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När isen inte bar.

När vintern gick över i vår
och isarna är inte att lita på.
Jag visste att jag inte får
men snart en vak vi nå.

Folk de åkte på sina rör
och himlen den var blå.
Isen var nu blank och skör
hann bara säga ett hallå.

Sen låg jag där och simmade
kände hur jag drogs under
Jag närapå svimmade
på grund av denna blunder.

En hockeyklubba gives mig nu
jag greppar tag i klubbans blad.
Nästan den går mitt itu
det här kan bli din sista promenad

Chockad blev jag det är sant
rusade iväg som en blöt hund.
Kände mig som en elefant
när jag kommit upp efter en stund.

Sen var det bara att gå hem
kläderna hade frusit till is.
Vi fick tina upp varje lem
framför vår gamla järnspis




Fri vers av clo
Läst 330 gånger
Publicerad 2013-06-03 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo