Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken

Vad är kärlek för dig min vän?
Kärleken kommer kärleken går.
Är det något du ger dig hän åt?
Kärleken kommer kärleken går.

Tar vi för lätt på ordet kärlek?
Kärleken kommer kärleken går
Vissa tar ut svängarna ordentligt?
Kärleken kommer kärleken går.

Somliga får ej smaka livets vin
Kärleken kommer kärleken går
De har missat livets tombola.
Kärleken kommer kärleken går




Fri vers av clo
Läst 285 gånger
Publicerad 2014-03-11 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo