Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskuk

När kuken den är mjuk
har den ett annat stuk.
Vi har den till ett annat bruk
där den står under din buk.

När musen vaknar till
och inte kan vara still.
Och nu så gärna vill
komma nära, tätt intill.




Fri vers av clo
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo