Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romer

Fy fan vad de måste vara ruggigt
att sitta med ett knyte framför sig.
De är en ny bild i stadsbilden
de berör både dig och mig.

Sverige är inte likt sig längre
med tiggare vid varje stor entre´
Vad tänker de om oss svenskar
när de skramlar med mynt för att ge.

Hur skulle du själv göra om hemlandet
sviktade i sina åtagande mot dig.
Vi skulle säkert komma med tiggarstaven
och hoppas på ett enkelt hej





Fri vers av clo
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-26 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo