Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken

Öken

Vi traskar nu runt i en öken
törsten är svår att släcka.
Halsen är torr som fnöske
tungan till marken räcka

Våra känslor är tillstukade
ger oss en smak av död
Ej längre en positiv känsla
en känsla av gryende glöd


Vi sitter och och får skäll
makthavarna sprider nu sin goja
Budskapet tas med en smäll
ja alla är vi faktiskt något loj




Fri vers av clo
Läst 274 gånger
Publicerad 2014-03-11 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo