Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råttor

Vad är det jag ser på vår balkong
krypande, fet utan sans och måtta.
Ropar jag Titta kisse misse.´
Vad jag ser är ju en riktig råtta.

Kloakernas herrar, som inte kan utrotas
som lever sina liv i kanalernas skugga.
de kommer ibland upp för att gnaga
och ibland få sig en tugga.

De är fler i antal än människorna
deras fertilitet är hög flera kullar per år.
de sprider sjukdomar, farsoter bl.a
vi bör akta oss för dessa spår




Fri vers av clo
Läst 313 gånger
Publicerad 2014-03-13 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo