Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon vill vara i någon annans dyra skor

det kan inte vara lätt
att le med en silversked i munnen
huvudet fyllt av bly
skam som trycker på revbenen
så fort man andas

kärlek kommer inifrån
och det enda jag vill
är att vara nära dig nu
även om jag måste glömma dig

det kan inte vara lätt
att älska sig själv
bland alla komplex
och bantningspiller
kultur som viftar med kniven
häller frityrolja över ett olyckligt ansikte


men nu har jag lärt mig
att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
till nästa gång jag lovar någon allt


och det kan inte vara lätt
att hålla ihop allt
när man går sönder inuti


det verkar som att han har överlevt
tvättat sina trötta ögon
sen jag såg honom sist




jag skulle vilja öppna ett hjärta
viska små dikter
kyssa vid en sårad örsnibb



men vi har alla smutsiga kläder
gråter svarta tårar
från ett svart hjärta

hoppas på att vi nån dag

ska hitta hem




Fri vers av höstlövet
Läst 539 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-10-07 01:41



Bookmark and Share


  Robin V
Grymt bra!
2012-04-13

  anita VIP
Så bra skriven stor applåd från mig.
2011-10-09

    Birgersdotter VIP
Så bra skrivet
2011-10-08

    aannastinaa
Starkt skrivet, vilket innehåll..
2011-10-07

    Frida Roosh
Alltså detta var bara så himla underbart skrivet!!
2011-10-07

    Karinpytt
++
2011-10-07

  thetruthisdead
känner med tjejen, det kan inte vara lätt..
2011-10-07

    rebbeckan
Tack än en gång för fantastisk läsning
2011-10-07

  alxji
Berör.
2011-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Du fortsätter att överraska. Sluta aldrig!
2011-10-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o väldigt bra i sin viljestarka, men dystra, aura.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet