Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..hon sa så ..'Dina händer ger världens vackraste smekningar'




Vackra smekningar

 

Vackra smekningar
flyter ur mina händer
in i dina
gömdaste prång

 

skönheten i dem
söker skönheten i dig
ur gömmorna, ur förskansade hålrum
dras de varligt fram

 

Smeker jag dig vacker
för dig själv
smeker jag dig vacker
blir jag vacker själv

 

Omskimrade rör sig mina händer
nu och då, så lustert
och blod susar fortare
flammor smyger runt

 

Det sköna bor bara i mötet
mellan hungrig hud, omättad
och hand, till brädden fylld
av varsamt tvång att röra

 

Din skönhet
är min hunger
din hunger
gör mig skön

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Björn Donobauer
Läst 577 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-29 22:46



Bookmark and Share


  helenita VIP
Vackert!!
2012-04-21

    Shush
Perfekt!
2012-01-11

  Blåbäret
så fullkomligt skön och av kärlekens känsla vacker!
2011-10-24

  Anna*
Där båda möts i kärlek blir båda vackra! Applåder
2011-09-29

  Junitvillingen
Läckert skriftat där sensualismen andas i varje ord...javisst, sådana smekningar är vackra minsann;-))
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer