Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av doften av din hud

Doften av din hud
distraherar mig
när jag tänker på den
lurar den mig att återgå
till tiden då vi var två

Minnet av din rörelse
av din hand smekande
i en stund av farlig förförelse
kunde aldrig försvinna
jag trodde du var kärleken för mig att finna

Men inte var det så
som vanligt
bara en hägring då
en fägring så skön så stark
Så låt mig återgå
Till minnet av dig njuta få




Fri vers av King ink
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-01-10 09:15



Bookmark and Share


    NoMi F
Jag tycker att du skriver så vackert här
en fägring
låt mig få återgå
Vackert och sinneligt djupt
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink