Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lösa bilderna



de lösa bilderna
mängderna, högarna
av alla dessa målningar
skisser


ofärdiga drömmar
det skall komma en dag
då jag kommer att elda upp dom alla




Fri vers av King ink
Läst 893 gånger
Publicerad 2006-11-14 17:11



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
den här var också en favorit!
det som framstår som ett lite vemodigt
konstaterande hugger plötsligt till som
en kobra i sista stycket. ger en helt annan
historia vid omläsningen.

om du har lust så kan du leta rätt
på min dikt \"Skål\". hade lite samma stil,
men din är monologisk och min till en person.
eller va tycker du?
:)
2007-06-18

  Emilia Berg
Bitterhet som gör att du börjar på en ny kula, om jag får tolka på mitt sätt.
2007-02-04

  swimsus@gmail.com
för att behålla hemligheten, förstöra alla bevis..?
Skrivet med mystik och bitterhet...
2006-11-24

    NoMi F
Och när det brunnit färdigt
så är verket klart. Så kommer nya
bilder och så vidare
Klokt och betänkansvärt
2006-11-15

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja en dag ger man bara upp om inte livet kommer, om inte drömmarna längre känns möjliga. bra skrivet=) Gillar verkligen slutet.
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink