Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ett sammanhang


Besvikelsens grymma mörker
overksamma skiftningar
nödlösningar under ett neonljus
i en mörk
fuktig
gränd
på huk
inför dig
utan ett sammanhang

kan du inte låta mig få finnas till en stund?




Fri vers av King ink
Läst 814 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-28 00:38



Bookmark and Share


  Jojo
Denna dikt träffade mig i hjärtat. Besvikelsens grymma mörker och längtan att få finnas till... Du har beskrivit känslan så som jag ofta upplevt den.
2006-11-29

  swimsus@gmail.com
En regning dag som denna är den här dikten lika lä'tt som en SF skärm på hornhinnan att betrakta i bild.
Det liggger något riktigt känslosamt makabert över en mans hjärtliga blottande. Effektfullt med dina ordfördelningar dessutom.
Me like!
2006-10-31

  Bodil Sandberg
I vanmaktens kvarter...vilsen och bedrövad...vandrar en tungsint själ...ja lite så...ser jag på denna..en text jag kan filosofera i och finna många bottnar...
2006-10-01

  Propella
Hrm. Ska försöka vara konstruktiv men det är svårt. Jag fastnade för den här på grund av kontrasterna, det sköra och det vassa.
Bilderna är knivskarpa, känslan så påtaglig att jag kan nå den med handen. Det är helt enkelt en riktigt bra dikt - någon att ta med sig och fundera på ett tag.
2006-09-29

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Älskar speciellt sista raden, en så bra fråga man ofta ställer sig, bra!
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink