Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till en skön kram

Kommer du ihåg de sköna stunderna vi hade?
Jag saknar dom ibland
Jag skulle behöva dom
ibland
tänker jag på dig
som en god vän
saknad
vi hade så mycket att dela

för en stund
dina gula lockar
som jag lekte med mellan mina fingrar
ibland rullar jag fingrarna
på samma sätt
och kommer på mig själv
när jag luktar på fingrarna
för att se om doften av dig finns kvar
men den är borta
precis som stunderna
har de dom sin tid
och den är borta nu
men jag tackar dig för det minnet du gav mig
kanske ses vi
aldrig igen
så kram till dig




Fri vers av King ink
Läst 876 gånger
Publicerad 2006-07-27 12:16



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Konkret saknad gestaltat på ett fint poetigt drömskt sätt. Tycker om dina repliker och hur de länkar samman till själva dikten på ett snyggt sätt.
2006-10-31

    NoMi F
Jag tycker denna poesi är
längtansfull,ömhet och saknad
men mest ömhet förmedlar du
känns som någon som fanns bredvid
men i dag ej.
Jag gillar denna dikt skarp då den
ger mig känslor och bilder
Sinnerlig dikt
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink