Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svidande skymning




En långsamt porlande bäck
en svidande skymning
en orange solstråles sista adjö
mot ett träds sorgsna bark
adjö




Fri vers av King ink
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-09-29 11:40



Bookmark and Share


    NoMi F
Som en början till något
poetiskt vackert
precis där adjö är
så undrar jag....liksom
Kort, koncist och fundersamt
2006-10-05

  Bodil Sandberg
Jag är övertygad om att ifall den här dikten vore lite längre så blev den super-duper...förvisso är den redan super men liiiiiiiite mer hade lagt till ett duper..svidanden härlig läsning!
2006-10-01

  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2006-09-30

  Flickan*i*L*för*Lycka*
"En långsamt porlande bäck" kan se det framför mig, du målar bilder med få ord, bra!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink