Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det inte behärska dig

låt det inte förstöra dig
lå det inte hämma dig
denna världens degenrererade
tröttsamma upprepningar
konstnärens snaror
inspirationskvävande tristess
den ljusa utsiktens drömmande svepande gränslöshet
inte det påtvingade krystade konstlade
utan det fria synsättet ogrumligt

låt det inte behärska dig
annat än när du fångas av inspirationens
ljuva vindar som för dig bort till okända oupptäckta platser...




Fri vers av King ink
Läst 636 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-03 20:48



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Här svävar jag i molnen när jag läser din dikt.
\"ljuva vindar som för dig bort till okända oupptäckta platser...\"
spännande.
2007-02-04

  lodjuret/seglare VIP
+ - 3
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink