Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salamander



Du...
är en Salamander ...
en grotesk varelse instängd
inlåst här
än...
du är en Salamander död
svart och bränd
matt i sin yta
säger du mig ingenting
våran kommunikation har tunnats ut
den har passerat förbi
mina vägar inför dig
är olika
men för dig
aldrig densamma
alltid någon ny
kan du lita på det?
Din gröna tunga
så salt
men inte som dina tårar
bittra

du kan inte förstå nu
men varför kunde du inte sagt det
då?
Du är en Salamander
bränd




Fri vers av King ink
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-22 19:21



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Lite annorlund dikt men väldigt spännande att läsa den.
\"Din gröna tunga
så salt
men inte som dina tårar
bittra\"
Det här fastnade jag för...
2007-02-04

    Camapani
Nyfikenheten väcktes av ordet som jag aldrig tidigare hört, fick resa på rumpan och plocka ner ordboken, med ett leénde möttes jag av det som du just beskrivit. Lite lustigt, men ändå allvarsamt . Känns som att makten är hämtad för att inte låta sig förgöras.

Min tolkning för ögonblicket..
2006-11-23

  Nina V A
Ooo här osade det bränd salamander vill jag lova, frän i sin lite udda ton!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink