Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom solen.....



Liksom solen
är livgivande makt

och förgörande kraft

kan ordet
vara en vass kniv

eller helande balsam




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-30 15:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hebr 4:12.
2011-10-09

  Maria T
Jaa, så är det
2011-10-09

  Anna*
Absolut! Helt sant!
2011-10-05

  Ninananonia VIP
Sant.. liksom solen..
2011-10-01

  anits VIP
Så så sant, ord kan gör ont
men även skänka glädje
2011-10-01

  Gunilla Karlsson
Orden är verkligen både helande och sårande beroende på hur de sägs. Vacker dikt!
2011-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Finns det ett missbruk så finns det ett rätt bruk.
2011-09-30

    Birgersdotter VIP
så sant...fin dikt
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius