Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2011......


Hämnd....




Under en svart himmel
skuggar du
fortfarande
min bästa dikt
om kärlek

men jag
bor någon annanstans nu
jag bor under solen


och jag skrattar
och dansar
var dag
längs vägen mot havet




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-30 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vemod i dessa rader...vackert och berörande.
2011-09-30

    ej medlem längre
Inte för mycket skratt....
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP