Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök från Bråkmakargatan!


Jättenöjd och gla'
allting känns så lätt ida'!
Lätta steg och skratt
fyller mig med härlig kraft
Lotta hon är här
visslar bort alla besvär
smittar mig som så
- allting kan jag faktiskt då!





Bunden vers (Rim) av Bringebruden
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-30 22:03



Bookmark and Share


    Maria Malm
Skön känsla!
2011-10-05

    ej medlem längre
Låter skönt!
2011-10-04

    Lars Gullberg
Lotta e bäst

skriv mer vetja
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden