Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tändaren saknas!

De solstrålarna, som jag fick av dig
de värmde, som aldrig några gjort innan!
Dessa har burit mig var dag sedan dess
så för mig är du ett strålande ess!

Så skulle du komma igen min vän...

Så skulle jag tändas av minsta glöd
och lysa upp innerligt röd
för vad jag saknar mest
är din glädje och ditt stöd
nu lider jag ingen nöd
men du skall veta
att utan dig är jag:
Levande död!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 07:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet men lite vemodigt!
2011-10-01

  thyra
Känslan berör i dina ord! Vemodsvackert!
2011-10-01

  lodjuret/seglare VIP
En saknar verkligen hästen då båset är tomt, fast först då det är tomt
2011-10-01

    ADI Nehlin
fin hyllning till någon speciell..
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt