Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRILJANT


Har nästan bokstavligen
krupit på Ole Eide
svetten under ryggsäcken,
fick hela jag att klibba.

Tror inte att det hade
något med Herr Eide
som person att skaffa,
bara att han var brant.

När jag vände mig om
vart det dåndimpen.
Nedanför ligger
det en briljant.

Säga vad man vill
om att det alltid
skulle regna här
men inte nu.

I aftonsol
är Bergen
bland det
ljuvligaste jag sett.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 07:57



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
målande rader om en stad, fint skrivet.
2011-10-01

  thyra
Vacker stad och fina ord om den! Tack för inblicken!
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar