Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IRENE HUSS


Har ett mord skett
som kopplat in
svensk polis?
Såg Irene Huss
här på hotellet.

Superpolisen
den vackra
eller så en
lookalike
som heter Angela.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 08:00



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag gillar den serien av filmer!!!!
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar